Όταν λείπει η λογική από τους γιατρούς

   Δύσκολο θέμα αυτό πρέπει να πω, αλλά θα το αποτολμήσω. Και θα το κάνω έτσι μάλιστα, που να μη συμπεριλάβω όλους τους γιατρούς της γης στην αναφορά μου, γιατί και δεν ανήκουν όλοι στην κατηγορία αυτών που πολύ εύκολα μπορούμε να τους αποκαλέσουμε μωρούς, σύμφωνα πάντα με την αρχαία δήλωση των φιλοσόφων μας, αλλά και με τα δικαιώματα που αυτοί μας δίνουν, με τις βουτηγμένες στον εγωισμό και στην προχειρότητα ενέργειές τους.

Και αναγκάζομαι θα έλεγα να κάνω αυτήν την τοποθέτηση  σήμερα, αφού τα γεγονότα είναι αυτά που με σπρώχνουν να πάρω και πάλι θέση επί του θέματος και να σχολιάσω εξαιτίας αυτών την σχέση που έπρεπε να έχουν και οι γιατροί με την λογική, γιατί πολλοί είναι αυτοί που συγκαταλέγονται μεν στους γιατρούς αλλά εκ συστήματος την αποφεύγουν.

Και είναι μωροί αυτοί ιδικά οι γιατροί, γιατί προσπαθούν να μας πείσουν παντοιοτρόπως, ότι μαζί με την τσέπη τους, υπηρετούν και την ιατρική δήθεν χωρίς να το καταφέρνουν, αν και με πολύ εγωισμό παρουσιάζονται παντού, προκειμένου να μεγαλοποιήσουν αυτά που αυτοί θέλουν, στην προσπάθειά τους να διεκδικήσουν και τα απαραίτητα εύσημα μαζί με τα οικονομικά τους οφέλη.

Αναμοχλεύοντας τις προσωπικές μου εμπειρίες πάντως, πολλά έχω να σας πω για την στήριξη της αναφοράς που σας κάνω, αφού από την παιδική μου ηλικία ζω τις προχειρότητές τους, όταν υποχρεώθηκαν να με αντιμετωπίσουν ως ασθενή τους, όπου και τους δόθηκε η ευκαιρία να δείξουν και σ’ εμένα την προσωπική τους εγωιστική συμπεριφορά και αποφυγή της λογικής.

Κι από αυτά που είδα, έπαθα, άκουσα και υποχρεώθηκα να ζήσω στους χώρους τους, ακόμη δεν μπορώ να απαλλαγώ από τον φόβο που με προκαλούν οι προχειρότητές τους, που τόσο εύκολα εμφανίζουν σε κάθε χωρίς λογική περίπτωσή τους.

Ωστόσο, πολύ λογικά υπερασπίζομαι και την συμμετοχή των όντως γιατρών στην υγεία μας, αφού αυτοί που βεβαιωμένα είναι γιατροί και δεν τους παριστάνουν, πολλά προσφέρουν στον συνάνθρωπό τους μέσω του Θεού βέβαια πρώτα και μετά της επιστήμης τους, όπως και πολύ λογικά το τονίζουν οι ίδιοι αυτό, γιατί εκ των πραγμάτων δεν μπορούν να αρνηθούν την φανερή συμμετοχή Του στις ενέργειές τους.

Ευτυχώς πρέπει να πω, που πράγματι είδα να γίνεται και αυτή η σωστή τοποθέτηση από τους όντως γιατρούς, γιατί δεν θα ήταν εύκολο σ’ εμένα τουλάχιστον να τους εμπιστευτώ ξανά στο σύνολό τους.

Και συγχαρητήρια πρέπει να δώσω σε κάποιον επώνυμο και πολύ γνωστό καρδιοχειρουργό μας, που σήμερα και εν μέσω της επικαλούμενης από τους μωρούς γιατρούς πανδημίας, με θάρρος μας λέει ότι όχι μόνον πιστεύει στον Θεό, αλλά κι όπως συχνά βλέπει να γίνεται, πολύ Του αρέσει να παραβρίσκεται στο χειρουργείο.

Οι λοιμωξιολόγοι όμως, όπως και οι επιδημιολόγοι, πουθενά δεν βλέπουν τον Θεό. Γι’ αυτούς λοιπόν, μόνον ο εαυτός τους υπάρχει και η καθαρά θεωρητική επιστήμη τους, όπως πολλές φορές ακούσαμε να δηλώνουν επίσημα επί του θέματος, πολλοί από τους όντως αναγνωρισμένους γιατρούς της γης.

Οι όντως γιατροί βέβαια δεν είναι θεωρητικοί και μονίμως μάχονται για την υγεία των συνανθρώπων τους κι από όσα προσωπικά τουλάχιστον γνωρίζω, μέσα στα νοσοκομεία οι παθολόγοι γιατροί παίρνουν αποφάσεις για το τι θα πρέπει να γίνει σε κάθε περίπτωση ασθενούς, πριν την αφήσουν υπό επιτήρηση πάντα, στους γιατρούς της ειδικότητας που μεσολαβούν.

Όπως έτυχε να δω κι εγώ σε κάποιες περιπτώσεις, ούτε κι από τους νοσοκομειακούς γιατρούς λείπουν οι εγωισμοί και οι μεταξύ τους κόντρες κι όπως δείχνουν με την συμπεριφορά τους οι γιατροί, πολύ ποιο ασθενικοί παρουσιαζόταν αυτοί από τον ασθενή που είχαν στα χέρια τους, αλλά κι από την περίπτωση της ασθένειας που πρέπει να αντιμετωπίσουν.

Εξαιτίας αυτού λοιπόν, συνεχώς ανησυχώ μη βρεθώ ανάμεσα στην εγωιστική κόντρα των μωρών γιατρών και χωρίς ίχνος λογικής στην συμπεριφορά τους, τύχω πάλι την προχειρότητά τους. Αυτός είναι κι ο λόγος άλλωστε, που ούτε και να κοιτάξω θέλω προς τα νοσοκομεία της πόλης μας.

Σε μια τέτοια περίπτωση πάντως, που τύχει να βρεθεί κάποιος ανάμεσα στον εγωισμό τους, έχω να τονίσω ότι μόνον ο Θεός μπορεί να σώσει τον ασθενή από την προχειρότητά τους, όσο κι αν αυτοί αρνούνται την δική Του συμμετοχή στο έργο τους.

Και αλίμονο για τον ασθενή έχω να προσθέσω πάλι, αν μαζί με τα παραπάνω, έχει να αντιμετωπίσει και την φιλοχρηματία αυτών των γιατρών, αφού χάριν αυτής, σε πάρα πολλά παράλογα μπορούν να υποχρεώσουν τον ασθενή κι από αυτά μάλιστα που καθόλου δεν τιμούν την ιατρική τους ιδιότητα.

Και πολύ ποιο κοντά προς τον θάνατό του μάλιστα κινδυνεύει να βρεθεί ο ασθενής τους, αν κι αυτό είναι το λιγότερο που τους ενδιαφέρει, δεδομένου ότι έχουν συνηθίσει πια να βλέπουν την συμμετοχή του θανάτου στην δουλειά τους.

Κι εμείς βέβαια κάνουμε μια δουλειά και μέσα στις δικές μας υποχρεώσεις, τίποτε δεν επιτρέπουμε να εισχωρήσει. Ούτε καν η αδικία που γίνεται εις βάρος μας, οπό τον ίδιο μας τον εργοδότη.

Κάνουμε δηλαδή την δουλεία μας με πολύ προσοχή και με κάθε υπευθυνότητα μάλιστα όπως επιβάλλεται, ώστε σε κανέναν να μη δώσουμε δικαίωμα να μας κατηγορήσει για κάποια ανευθυνότητα.

Πώς έγινε όμως κι αυτός ο φορέας των τριών θα πω πάλι, των πολιτικών, των μωρών γιατρών και των δήθεν δημοσιογράφων δηλαδή, να μην ευθύνονται για τίποτε από όσα κάνουν εις βάρος μας, αυτό, ποτέ μου δεν μπόρεσα να το καταλάβω.

Αν το καταλάβατε εσείς, θα πρέπει να είστε, ή τυχεροί, ή πολύ συμβιβασμένοι με αυτά που ζούμε και μας προβληματίζουν το χρονικό διάστημα που διανύουμε και δυστυχώς για όλους μας πρέπει να πω, που δεν φτάσαμε ακόμη στο σημείο να φοβηθούμε από την χρόνια πληγή της φιλοχρηματίας τους.

Αν προσέξετε τις ενέργειές τους όμως, πολύ καθαρά θα δείτε ότι για το χρήμα είναι στις θέσεις τους, αφού αυτό προσκυνούν ως θεό τους και καθόλου δεν τους ενδιαφέρει αν μας πεθάνουν όλους προκειμένου να ζήσουν αυτοί πλουσιοπάροχα.

Ο Θεός να μας προστατεύει λοιπόν, γιατί χωρίς την δική Του συμμετοχή στην ζωή μας, είμαστε χαμένοι από χέρι. Αν την έχετε όμως, μη φοβάστε τίποτε κι από κανέναν. Αν και δεν την έχετε όμως, τρέξτε να την αποκτήσετε τώρα κιόλας πριν είναι πολύ αργά.

Και μην αμελείται καθόλου, γιατί αυτοί οι παραπάνω τρείς του φορέα, δεν έχουν καλό σκοπό κι ας βγαίνουν κάθε μέρα στα κανάλια τους να μας λένε πιεστικά, ότι όλοι θα είμαστε καλά μετά από πέντε, ή έξη χρόνια εφαρμογής των παράλογων μέτρων που μα υποχρεώνουν να ακολουθούμε.

Αν έχουμε πεθάνει όλοι εν τω μεταξύ, αυτοί όπως είπαμε, καμιά ευθύνη δεν θα φέρουν και κανείς δεν θα τους κατηγορήσει για ανεύθυνους. Κι αν τους κατηγορήσει πάλι τί θα γίνει, αφού κανόνισαν έτσι τα πράγματα, ώστε σε κάθε περίπτωση να κρίνονται αθώοι;

Αν το ξεχάσατε κι αυτό, θα προσπαθήσω να σας το θυμίσω τώρα. Ψάξτε κι εσείς ωστόσο στην μνήμη σας και θα δείτε, ότι από ανέκαθεν μας πουλούν όλοι μαζί αυτοί οι τρείς του φορέα, αφού από πάντα μας έχουν κάτω από την δικαιοδοσία τους.

Μας πούλησαν λοιπόν κι όταν μας χρεοκόπησαν και κανείς από αυτούς δεν έκανε κάτι προκειμένου να ανατραπούν οι εχθρικές επιδιώξεις κατά της πατρίδας μας.

Έκαναν ακριβώς το ίδιο κι όταν βοήθησαν με τον τρόπο τους να μας κλέψουν οι γνωστοί εχθροί την Μακεδονία μας. Κι όταν μας γέμιζαν με αλλοδαπούς και λαθρομετανάστες, τίποτε κακό δεν είδαν σ’ αυτούς, αν και ήξεραν ότι εδώ θα μείνουν και πουθενά αλλού δεν θα πάνε κι ότι εχθρούς μας υποχρέωσαν να φιλοξενούμε στον κόρφο μας και μάλιστα πληρωμένους αδρά από τα κρατικά μας κονδύλια.

Κι όταν πάλι έδωσαν Ελληνική ιθαγένεια σε όλους αυτούς τους φιλοξενούμενους όπως πολύ εύστοχα μας τους ονόμασαν για να χρυσώσουν το ψέμα που μας είπαν, χειροκρότησαν την απόφαση τους, όπως θα έκαναν οι χειρότεροι εχθροί μας.

Και τώρα τα ίδια κάνουν με αυτά τα μέτρα που μας επιβάλουν όλοι μαζί συνενωμένοι και καθοδηγούμενοι από αυτούς που αποτελούν τους εξωγενείς παράγοντες και ανήκουν ως εντολείς τους στο διεθνές δίκτυο διακυβέρνησης των λαών.

Όσο γι’ αυτό δε, δεν χρειάζεται να σας πω πολλά εγώ, αφού από μόνος του ο Πρωθυπουργός μας έδειξε ποιους υπηρετεί, αφού προ ημερών κιόλας ζήτησε από την ΕΕ να αποκτήσουμε όλοι την κάρτα του υποχρεωτικού εμβολιασμού μας, αν και ξέρει τι μας περιμένει μετά από αυτήν.

Στην προσπάθειά του να φανεί αρεστός στους ανωτέρους του βέβαια έκανε αυτό το αίτημα και με το δικαίωμα προφανώς που του δίνει η νέα ειδικότητα που απέκτησε πρόσφατα, αυτήν δηλαδή του λοιμωξιολόγου.

Κι όπως φάνηκε από τις λογικές αντιδράσεις των ανθρώπων που άκουσαν το αίτημά του, τον γύρο του κόσμου έκανε η απαράδεκτη για πρωθυπουργό χώρας υποτέλεια, αν δεν είναι κρύβει και κάτι περισσότερο από αυτό η ενέργειά του.

Την ίδια ειδικότητα του λοιμωξιολόγου έχουν αποκτήσει και οι δημοσιογράφοι βέβαια μαζί με τα κανάλια που υπηρετούν κι όπως φαίνεται από την συμπεριφορά τους, έδωσαν χώρο και στους αφανείς λοιμωξιολόγους να μας παρουσιαστούν ως δήθεν γιατροί, αφού μέσω του κορωνοϊού βρήκαν αφορμή κι αυτοί να μας δείξουν πόσο μωροί είναι.

Αυτούς ιδικά, ούτε καν τους γνωρίζαμε πρωτίστως, αφού ποτέ πριν δεν μας προέκυψε η ανάγκη τους, αλλά και ποτέ δεν θα μπορούσαν να φανούν αυτοπροσώπως σε κάποιο νοσοκομείο ως γιατροί, αφού όπως ξέραμε, οι παθολόγοι γιατροί είχαν στα χέρια τους την νοσοκομειακή περίθαλψη.

Με εντολή της φάρας των πίσω από όλα και όλους υπάρχοντες όμως, ανατράπηκαν τα μέχρι πρό τινος δεδομένα και κουμάντο πλέον κάνουν στα νοσοκομεία μας μόνον οι επιλεγμένοι από αυτούς και πάλι λοιμωξιολόγοι.

Και ήταν οι πρώτοι που πήγαν να εμβολιασθούν δήθεν όλοι μαζί, για να μας πείσουν ότι πρέπει να κάνουμε κι εμείς το εμβόλιο που μας επιβάλουν κι ας πεθάνουμε μόνον εμείς βέβαια, αφού αυτοί δεν είναι χαζοί να κάνουν το ίδιο με εμάς εμβόλιο.

Όπως ακούσατε όμως να το λένε και μάλιστα πολύ καθαρά, ούτε η Μέρκελ θα εμβολιστεί, ούτε κι αυτός Μπουρλά που είναι ο επικεφαλής της εταιρείας που προτείνει την χρήση του εμβολίου της, γιατί όπως μας είπαν, δεν θέλουν να πάρουν την σειρά μας.

Ενώ λοιπόν αυτοί δεν θέλουν κάνουν το εμβόλιο, σ’ εμάς μανιωδώς το προτείνουν και με επιμονή μας λένε κάθε μέρα ως σωτήρες μας, ότι εμείς πρέπει να το κάνουμε και για να τους υπακούσουμε εύκολα, μας επιβάλουν αυτά τα γνωστά και χωρίς λογική δήθεν μέτρα προστασίας.

Όσο κι αν σκοτώνουν όμως όλα αυτά την πατρίδας μας, όπως και την ζωή όλων μας μέρα με την μέρα, αυτούς καθόλου δεν τους ενδιαφέρει, δεδομένου ότι επέλεξαν να ανήκουν σε μια πολύ διαφορετική κοινωνία ανθρώπων από την δική μας, αυτήν δηλαδή της επονομαζόμενης παγκοσμιοποίησης.

Κι όπως αποδεικνύετε εκ των πραγμάτων, κανείς από τους παραπάνω δικούς μας τρείς του φορέα τουλάχιστον δεν απαντάει σε όσους ρωτούν πολύ απλά και θέλουν να μάθουν.

Μα πως γίνεται βρε παιδιά και χάθηκαν όλοι οι παθολόγοι γιατροί από το προσκήνιο; Και πώς χάθηκαν οι καθημερινοί ασθενείς από τα νοσοκομεία μας; Πού πήγαν δηλαδή, οι καρδιοπαθείς, οι καρκινοπαθείς και όλοι αυτοί που απασχολούσαν πριν από εσάς τα νοσοκομεία μας;

Γιατί δηλαδή δεν ακούγονται άλλες παθήσεις κι εξ αυτού άλλης ειδικότητας γιατροί να λένε στα κανάλια, ότι κάναμε αυτόν, ή εκείνον, η τον τάδε καλά από το τάδε πρόβλημά του;

Και πως γίνεται να ακούμε τώρα μόνον και κάθε μέρα πόσοι πέθαναν και πόσοι είναι στα πρόθυρα να πεθάνουν, την στιγμή που άλλες χρονιές πέθαιναν περισσότεροι άνθρωποι στα νοσοκομεία από όλες τις αιτίες και κανείς δεν μας έλεγε τίποτε;

Γιατί δηλαδή γίνεται αυτή η καθημερινή ενημέρωση τώρα; Πού αποσκοπεί; Αλλά και γιατί πήγε ο πρωθυπουργός μας να κάνει ένα τέτοιο αίτημα περί κάρτας εμβολιασμού;

Γιατί το έκανε αυτό, πάλι θα πω, αφού μπορούσε να καλέσει όλους τους έγκριτους γιατρούς της χώρας μας στο γραφείο του και με το δικαίωμα του πρωθυπουργού να ζητήσει από όλους την συνεργασία για την σωστή αντιμετώπιση του όλου θέματος;

Αν πράγματι ήθελε να δοθεί μια ασφαλή λύση για τον πληθυσμό της χώρας, δεν ήταν ποιο λογικό το να κάνει μια κίνηση σαν την παραπάνω; Δεν έπρεπε δηλαδή να τονίσει στους γιατρούς την συνολική ευθύνη που φέρουν, αφού μαζί με την σωματική υγεία, υποφέρει ο Ελληνικός λαός και από άλλα νοσήματα και καθόλου ευκαταφρόνητα δεν είναι;

Γιατί δηλαδή επιμένει να δέχεται μόνον τους λοιμωξιολόγους που του προτείνουν οι ανώτεροί του κι αυτούς μάλιστα μόνον που αυτοί του όρισαν να επιβάλουν τον εμβολιασμό όλων των συνανθρώπων μας;

Ως πρωθυπουργός της χώρας δηλαδή, δεν όφειλε να καλέσει τους γιατρούς όλων των ειδικοτήτων στο γραφείο του και μαζί με αυτούς, όλους εκείνους τους λοιμωξιολόγους που έχουμε και βεβαίως διαθέτουν την απαιτούμενη επιστημονική κατάρτιση επί του θέματος και μάλιστα με διεθνή αναγνώριση;

Κι αφού όφειλε να το κάνει αυτό, γιατί δεν τους καλεί εκ των υστέρων τουλάχιστον, ώστε όλοι μαζί κι από την αρχή να δουν οι γιατροί μας και με υπευθυνότητα όπως επιβάλετε, το πως θα μπορούσαν να απαλλάξουν τον Ελληνικό λαό από αυτήν την εχθρική επιδημία, αν πράγματι είναι εχθρική, όπως κι από τα εξαντλητικά μέτρα που μας επέβαλαν οι παράλογοι λοιμωξιολόγοι τους;

Αν σκεφτούμε δε και την αρχή τις πανδημίας που μας την ονόμασαν έτσι, για να πάρουν και οι άλλοι αφανείς γιατροί μέρος στην καταστροφή μας, οι επιδημιολόγοι δηλαδή, γιατί δεν φρόντισε έγκαιρα ο πρωθυπουργός μας για την σωστή αντιμετώπιση της λοίμωξης, αφού πολύ καλά ήξερε τι έγινε στην Κίνα και ποιος επέτρεψε τα μικρόβια να φύγουν από το εργαστήριό του;

Κι αφού πολλοί είναι οι Έλληνες τοπικοί γιατροί, αλλά και αυτοί που βρίσκονται στο εξωτερικό και ακόμη του κάνουν εκκλήσεις να δεχθεί την προσφορά τους, ώστε εξ ειδικότητος κι αυτοί να δώσουν ένα άμεσο τέλος στο θέμα, αυτός γιατί επιμένει να τους αγνοεί και να εμμένει μόνον στο πως θα μας εμβολιάσει;

Γιατί λοιπόν επιμένουν σκανδαλωδώς πρέπει να πω όλοι μαζί αυτοί οι τρείς, να μην επιτρέπουν την συμμετοχή των γιατρών που και να πληρωθούν δεν θέλουν όπως λένε οι άνθρωποι, αρκεί να βοηθήσουν τους συμπατριώτες τους;

Όπως καταλαβαίνετε λοιπόν, όχι μόνον δεν τους δέχονται αυτούς, αλλά ούτε και την βοήθειά τους θέλουν, ούτε και την επίλυση του προβλήματός μας θέλουν να δουν, αφού η δική τους επιδίωξη είναι αποκλειστικά και μόνον ο εμβολιασμός μας.

Τί λόγο έχουν όμως και κάνουν την ζωή μας δύσκολη, ακούγοντας μόνον τους λοιμωξιολόγους που αυτοί θέλουν; Και πάλι; Μόνον η λοίμωξη υπάρχει ως ασθένεια στην ζωή μας; Όλα τα άλλα που ασθενούν δηλαδή και κανείς από αυτούς τους τρεις δεν ενδιαφέρετε, δεν προκαλούν ασθένειες στον λαό μας; Αυτές λοιπόν ποιος γιατρός θα τις αντιμετωπίσει;

Η οικονομία της χώρας μας καταστρέφεται καθημερινά. Οι καταστηματάρχες πνίγονται στα χρέη μην έχοντας καταναλωτές. Οι γιατροί δεν μπορούν να υποστηρίξουν ψυχολογικά τους ασθενείς τους, γιατί η κατάθλιψή τους μεγαλώνει αντί να μειώνεται.

Οι αυτοκτονίες των συνανθρώπων μας πάλι, που έρχονται ως συνέπια της συμμετοχής των τριών στην ζωή μας κι από το στρες που δέχονται καθημερινά, γιατί αναφέρονται ως θάνατοι από κορωνοϊό όπως κάνουν και με τους υπόλοιπους θανάτους για να φαίνονται πολλοί;

Για ποιους λόγους λοιπόν μας επιβάλουν όλα αυτά τα περίεργα οι κρυφοί και μαζί με αυτούς η παρέα των τριών δικών μας του παγκόσμιου φορέα, που μαθηματικά μας σκοτώνουν με το γάντι και με το πρόσχημα ότι δήθεν μας προστατεύουν μη πεθάνουμε από τον κορωνοϊό, που αυτοί κατασκεύασαν και διατηρούν στην ζωή μας;

Μιχάλης Αλταλίκης

Δημοσιεύθηκε στην Χωρίς κατηγορία. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *