Τους προσκυνημένους φοβάμαι

Η αλήθεια είναι, ότι ανέκαθεν υπήρχαν προσκυνημένοι ανάμεσα μας κι ως τέτοιους, πολλούς από τους συνανθρώπους μας μπορούμε να ονομάζουμε έτσι, αφού οι ίδιοι μας δίνουν το δικαίωμα να το κάνουμε.

Και τους ονομάζουμε προσκυνημένους, γιατί από μόνοι τους επέλεξαν να ζουν ως υπηρέτες των κρυφών και εχθρικών κύκλων κατά των ανθρώπων, που βεβαίως υπάρχουν και δρουν εις βάρος υμών, με μοναδικό στόχο και σκοπό, την εγωιστική και προσωπική τους μόνον ευημερία.

Οι συγκεκριμένοι κύκλοι πάλι, από τότε που ιδρύθηκαν ζουν στο σκοτάδι, αν και τα τελευταία χρόνια αναγκάστηκαν να βγουν στο φως πλέον, αφού έχουν εξασφαλίσει πια την δική τους ύπαρξη στην κοινή μας ζωή.

Δεδομένου μάλιστα, ότι ήδη έχουν συμπεριλάβει πάρα, πάρα πολλούς προσκυνημένους στις τάξεις τους ως υπηρέτες τους, καθόλου δεν πτοούνται να εφαρμόσουν και έμπρακτα πια το μίσος που τρέφουν προς το ανθρώπινο γένος, γι’ αυτό και θέλουν να το καταστρέψουν.

Μέσω των προσκυνημένων βέβαια εκτελούν τα απάνθρωπα σχέδιά τους, αφού οι εμπνευστές τους μερίμνησαν ώστε αυτούς να τοποθετούν σε όλες τις νευραλγικές θέσεις εξουσίας, προκειμένου να επιτηρούν ασφαλώς, αλλά και να εφαρμόζουν ακριβώς κι αντ’ αυτών όσα αδίστακτα μέτρα κι αν τους ζητηθούν να επιβάλουν κατά των συνανθρώπων τους.

Κι αφού όλοι τους είναι εγκλωβισμένοι πλέον και δεν μπορούν να αρνηθούν την υπακοή που οφείλουν προς τους εντολείς τους, θέλοντας και μη γίνονται προδότες και προσκυνημένοι, έναντι των όσων προσωπικά τους επιτρέπουν αυτοί και στα κρυφά μάλιστα να απολαμβάνουν.

Και με την κάλυψη των δήθεν κοινωφελών εκδηλώσεων κάνουν αυτές της προδοσίες πρέπει να πούμε, για να κρύβεται επιμελώς η εχθρική εξουσία που θέλουν να εφαρμόσουν οι εντολείς τους σε όλη την ανθρωπότητα και καθόλου πλέον δεν κρύβουν τον προμελετημένο σκοπό τους.

Από τον πρώτο διδάξαντα βέβαια κληρονόμησαν την σκοτεινή τους επιθυμία, αφού ήταν κι ο πρώτος που σκέφτηκε να κάνει μια τέτοια ομάδα και να την γεμίσει από προσκυνημένους στην συνέχεια, όπως ήταν κι ο πρώτος που προσκύνησε τον εαυτό του και δεν ήταν άλλος από τον μισάνθρωπος διάβολο.

Όπως κι ο πρώτος που ξεγελάστηκε από τις υποσχέσεις του ήταν ο Αδάμ, ο ποιος και αποχώρισε από την ελευθερία του Θεού, για να γίνει υπηρέτης και προσκυνητής του διαβόλου και εχθρού του μάλιστα χωρίς να το υπολογίζει.

Από τότε και μετά όμως, ποτέ δεν σταμάτησε ο διάβολος να ψάχνει για μιμητές του, όπως και για προσκυνημένους, ώστε μέσω αυτών να κάνει όσο κακό μπορεί προς τους ανθρώπους που μισεί, με μοναδικό του σκοπό τον ολοκληρωτικό αφανισμό τους όπως είπαμε.

Κι αφού οι μιμητές του διαβόλου, αλλά και οι προσκυνημένοι συνεργάτες τους, ακόμη επιβάλουν επάνω μας τα σκοτεινά τους σχέδια, λογικά και θα πρέπει να φοβάται κανείς από αυτούς, όπως κι από τις δεσμεύσεις που έχουν αναλάβει εναντίων των ανθρώπων.

Τις δεσμεύσεις τους δηλαδή σκεπτόμενος κι ο Κολοκοτρώνης έλεγε, ότι δεν φοβάμαι ούτε τον Ιμπραήμ, ούτε τον Δράμαλη, ούτε και τον Κιουταχή. Τους προσκυνημένους φοβάμαι έλεγε, γιατί δεν ήξερε ποιοι ήταν, πόσοι ήταν και πια θέση κατείχαν στην τότε εξουσία των Οθωμανών και ποιοι από αυτούς θα πρόδιδαν αργότερα τον ίδιο, όπως και την πατρίδα τους για λίγα γρόσια.

Στην προσπάθειά του να βοηθήσει κι αυτός δηλαδή στην πολυπόθητη απελευθέρωση της πατρίδας μας είπε τα παραπάνω ο γέρος του Μοριά και με επίγνωση μάλιστα της αλήθειας που έπρεπε να αντιμετωπίσει το είπε, γιατί δεν ήξερε ποιοι ήταν και πίσω από ποια προδοσία κρυβόταν, πριν καταφέρει να τους εντοπίσει.

Κατά συνέπια, όσοι κόπτονται να κάνουν άλλα από αυτά που οι πραγματικές και λογικές ανάγκες επιβάλουν, από μόνοι τους τοποθετούν τους εαυτούς τους στις τάξεις των προσκυνημένων, αν κι από την ιστορία το ξέρουν, ότι ποτέ δεν θα μπορέσουν να κρυφτούν από την αλήθεια.

Αυτή λοιπόν θα φανερώσει τις προδοσίες τους, όπως και οι εντολείς τους βέβαια, που με πολλές υποσχέσεις τώρα τους χρησιμοποιούν, εφαρμόζοντας εκείνο το γνωμικό που λέει πολύ σοφά, ότι την προδοσία όλοι την αγάπησαν, τους προδότες όμως, κανένας. Ούτε κι ο διάβολος δηλαδή δεν θα τους ανεχθεί δίπλα του μετά από την δουλειά που θέλει να του κάνουν.

Και στις μέρες μας βέβαια έχουμε προσκυνημένους και σε θέσεις κλειδιά βρίσκονται τοποθετημένοι κι επειδή πίστεψαν ότι δεν θα τους αναγνωρίσουμε, ή θα τους κρύψουν πολύ καλά από τα μάτια μας οι προστάτες τους, δεν φοβούνται να μας καταδυναστεύουν.

Θα πιούν κι αυτοί όμως το ποτήρι της αλήθειας και θα το πιούν με πολύ πόνο, γιατί τους προσκυνημένους πρώτα θα κάψει ο διάβολος. Αν δεν το πιστεύουν αυτό, ας συνεχίσουν να μας παιδεύουν με τα ανόητα μέτρα τους κι όταν θα έρθει η ώρα τους, τότε θα δούμε κι εμείς τι τους περιμένει ως ανταπόδοση.

Ας σκεφτούμε κι εμείς όμως τα παραπάνω, γιατί όλοι μας έχουμε ευθύνες για όσα άσχημα μας συμβαίνουν σήμερα, γιατί κι εμείς λίγο πολύ συμβάλαμε σ’ αυτά με την αδιαφορία μας και όλοι μας θα κατηγορηθούμε κάποια στιγμή, που ακόμη δεν κάναμε κάτι προκειμένου να αντιδράσουμε, φοβούμενοι ενδεχόμενος τις πιθανές επιπτώσεις.

Και τώρα όμως ζούμε κάτω από τις επιπτώσεις των μέτρων που μας επέβαλαν και λόγω της αδιαφορίας μας, ένα χρόνο τώρα τις υπομένουμε αν και καθόλου καλές δεν είναι. Κι όπως δείχνουν τα πράγματα, χειρότερες θα γίνουν στο εγγύς μέλλον αφού τους αφήνουμε να τις οργανώνουν ανενόχλητοι.

Παγκόσμια είναι βέβαια αυτή η εχθρική κίνηση κατά των ανθρώπων, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχουμε κι εμείς το λογικό δικαίωμα να εμποδίσουμε την εξάπλωσή της έστω και τοπικά. Κάποιος πρέπει να κάνει την αρχή λοιπόν. Κι αν όλοι λένε μέσα τους ας την κάνει ο άλλος, καμιά φορά δεν θα γίνει.

Οι προσκυνημένοι βέβαια, ασφαλώς και θα κάνουν τα πάντα προκειμένου να μην επιτρέψουν την εκδήλωση της αντίδρασής μας, γιατί φοβούνται περισσότερο από εμάς τις επιπτώσεις που θα δεχθούν, όταν επιτέλους πάρουμε την απόφαση να αντιδράσουν.

Κι όσο φοβούνται αυτοί, τόσο θα καταπιέζουν κι εμάς, για να μη φτάσουμε ποτέ στο σημείο να τους καλέσουμε σε απολογία, για όσα εχθρικά βέβαια επινοούν εναντίων υμών και της πατρίδας μας.

Αναλογιστείτε λοιπόν τις επερχόμενες επιπτώσεις κι από λογική αντίδραση κινούμενοι ας μη τις επιτρέψουμε να πάρουν μέρος στην ζωή μας κι ας καταδικάσουμε επιτέλους τις βλέψεις των ορκισμένων εχθρών μας και μαζί με αυτούς, όλους τους κατ’ εξακολούθηση προσκυνημένους.

Την αδράνειά μας όμως κανείς από αυτούς δεν την φοβάται, αφού όπως λογικά πρέπει να σκεφτείτε, για σύμμαχό τους την έχουν και εναντίων μας εκπαιδεύτηκαν να την χρησιμοποιούν.

Ας κάνουμε κι εμείς το ίδιο λοιπόν κι ας τους αφήσουμε να βλέπουν καθημερινά την λογική μας αντίδραση και μάλιστα, ας την αφήσουμε να κινείται εναντίων του δικού τους φόβου, ώστε κι αυτοί να τρέμουν για το τι ενδεχομένως μπορεί να τους προκύψει κάποια μέρα.

Θυμηθείτε επιτέλους, ότι ούτε κι ο πανάγαθος Θεός θέλει να επικρατήσουν οι αρνητές Του και οι επίδοξοι καταστροφείς του ανθρώπινου γένους, αφού για τους ανθρώπους έγιναν όλα όσα υπάρχουν φανερά και όσα νοερά μας περιμένουν και κανείς από τους προσκυνημένους δεν θα μπορέσει να μας τα στερήσει, αν εμείς δεν τους το επιτρέψουμε.

Ψάξτε πάλι θα σας πω κι από τις παράλογες διατάξεις τους θα καταλάβετέ ποιοι είναι οι προσκυνημένοι, πόσοι είναι και σε ποιες θέσεις βρίσκονται προκειμένου να κάνουν αυτά που έχουν διαταχθεί από τους εντολείς τους και μη τους φοβάστε καθόλου, γιατί αυτοί φοβούνται περισσότερο από την δική μας λογική αντίδραση.

Μιχάλης Αλταλίκης

Δημοσιεύθηκε στην Χωρίς κατηγορία. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *