Δεν είναι δική μας η ευθύνη της εξάπλωσης του φονικού ιού.

  Στην αγορά της πόλης μας βαδίζοντας και πάλι μια μέρα, από κατάστημα σε κατάστημα περιφερόμουν, προκειμένου να πάρω κάποια προϊόντα από αυτά που η χοντρική διαθέτει κι από μέρες πριν είχα παρήγγειλα να μου τα ετοιμάσουν.

Όσοι έβλεπαν όμως να βαδίζω στους δρόμους χωρίς μάσκα, το ίδιο μου έλεγαν. Βάλε μάσκα, γιατί το πρόστιμο είναι τριακόσια ευρώ. Κι εμείς με το ζόρι την φορά με και πνίξιμο μας προκαλεί, αλλά και τα τριακόσια ευρώ πολλά είναι αν υποχρεωθούμε να τα δώσουμε, σ’ αυτούς που γυρίζουν στους δρόμους να βρουν παραβάτες και νομίζουν ότι κινούνται μέσα στα όρια της δικής τους εργασίας, χωρίς να καταλαβαίνουν κι αυτοί, ότι γίνονται  βασανιστές μας.

Αν δεν ήταν το πρόστιμο πάντως, κανείς δεν θα φορούσε μάσκα. Να όμως που μας το επέβαλαν αυτοί που μας θέλουν υπάκουους και για να μας τρομάξουν και να μας κατηγορήσουν στην συνέχεια ως ανεύθυνους δήθεν, ακόμη επιμένουν ότι από εμάς τους ανθρώπους κολλούν οι συνάνθρωποι μας τον ιό τους κι όπως βλέπουμε, εσύ είσαι εντελώς ανυπάκουος. Δεν φοράς μάσκα δηλαδή.

Δεν είμαι ανυπάκουος βρε παιδιά, όπως δεν είμαι και χαζός. Είμαι υποχρεωμένος λοιπόν να σας θυμίσω κάτι που ξεχάσατε μάλλον κι αφορά αυτόν τον ιό, που και όνομα έχει και πατέρα έχει και σκοπό έχει, όπως και διαχειριστή έχει.

Μαζί με αυτό δε, θέλω να σας τονίσω ακόμη μια φορά, ότι ο συγκεκριμένος ιός, δεν είναι δικός μου. Ούτε βέβαια και δικό σας είναι. Ως εκ τούτου λοιπόν, ούτε από το σπίτι μου έφυγε, ούτε κι από το δικό σας, ώστε να αισθανόμαστε υπόλογοι και υπεύθυνοι για την ζημιά που προκαλεί.

Αν έσπαζε έναν σωλήνας μεταφοράς νερού στο σπίτι μας για παράδειγμα κι εξαιτίας αυτού προκαλούσαμε ζημιά στο κάτω διαμέρισμα, θα μας υποχρέωνε ο νόμος να πληρώσουμε εμείς την ζημιά που προκαλέσαμε, έστω κι αν έγινε χωρίς τη θέλησή μας, γιατί εμείς είμαστε οι ιδιοκτήτες του πάνω διαμερίσματος, όπως κι εμείς είμαστε υπεύθυνοι για το ατυχές αποτέλεσμα.

Κι αυτός ο τόσο επικίνδυνος ιός όμως έχει ιδιοκτήτη. Δεν βγήκε δηλαδή από το πουθενά. Τον κατασκεύασε ο Γκέιτς μαζί με το άλλο καλό παιδί τον Σόρο και μάλιστα στο εργαστήριό τους. Αυτό δηλαδή που διαθέτουν στην Κίνα. Από εκεί λοιπόν έφυγε ο ιός τους όπως μας είπαν και δεν έφυγε τυχαία.

Και δεν έφυγε τυχαία, γιατί αυτά τα καλά παιδιά, φρόντισαν να τον εξαπλώσουν σε όλη την γη. Είδατε εσείς να κινείτε κανείς εναντίων τους; Ακούσατε να γίνεται κάποια καταγγελία μήπως, από τις κυβερνήσεις των κρατών της γης, εναντίων αυτών των εγκληματιών, που εν γνώση τους και με την θέλησή τους σκότωσαν κι ακόμη σκοτώνουν τόσες χιλιάδες ανθρώπους;

Και όχι μόνον δεν έκαναν κάτι τέτοιο εναντίων τους, αλλά ακόμη τους έχουν στο απυρόβλητο και ακόμη τους επιτρέπουν να λένε, ότι ηθελημένα το έκαναν, για να μειώσουμε τον πληθυσμό της γης.

Αυτούς τους εγκληματίες λοιπόν, κανένας δεν τους έβαλε πρόστιμο, αλλά ούτε και κατηγορία δεν τους απένειμαν ως εντελώς τρελούς εγκληματίες. Και το χειρότερο μάλιστα είναι, ότι όλες οι κυβερνήσεις, όπως και η δική μας, μετά μανίας υποστηρίζουν την υποχρεωτική επιβολή ενός εμβολίου για την αντιμετώπιση του ιού όπως το δικαιολογούν.

Κι όπως ξέρετε, δικό τους είναι κι αυτό και πολύ κακό σκοπό έχει για όλη την ανθρωπότητα. Παρ’ όλα αυτά όμως και σκανδαλωδώς πρέπει να πω, γι’ αυτούς τους εγκληματίες, καμιά κατηγορία δεν υπάρχει και κανείς δεν τους ζητά ευθύνες.

Επειδή πράγματι γίνεται αυτό, από μόνοι τους κι αυτοί που μπορούσαν να κινηθούν εναντίων τους και δεν το έκαναν δηλώνουν, ότι κι αυτοί εγκληματίες είναι, όσο κι αν  φορτώνουν την ανευθυνότητά τους, σ’ εμάς τους ανυπάκουους.

Όσο κι αν επιμένουν όμως να βάζουν σ’ εμάς μόνον πρόστιμα, που σαν τους χαζούς δεχθήκαμε να φοράμε φίμωτρο και χωρείς καμιά διαμαρτυρία φορτωθήκαμε άσκεφτα και την κατηγορία του υπεύθυνου για το κακό που αυτοί προκάλεσαν, ποτέ δεν θα μπορέσουν να μας πείσουν, ότι εμείς ειδικά είμαστε οι φταίχτες, επειδή αυτό τους βολεύει να φαίνεται.

Εμείς όμως ξέρουμε, ότι πουθενά και σε τίποτε δεν φταίμε. Και δεν φταίμε πουθενά, γιατί ούτε εμείς φτιάξαμε τον ιό, ούτε από το σπίτι μας έφυγε όπως σας είπα και θύματα είμαστε, γιατί εις βάρος μας όλοι μαζί αυτοί ενεργούν και με στόχο μάλιστα να μας γεμίσουν απαγορεύσεις, αφού και τις εκκλησίες έκλεισαν για να αισθανόμαστε εμείς υπαίτιοι για το δικού τους έγκλημα.

Πού είναι λοιπόν όλοι αυτοί οι υπερασπιστές των ανθρωπίνων δικαιωμάτων; Γιατί δεν καλούν τον δημιουργό αυτού του ιού να του ζητήσουν ευθύνες, όπως και να τον δικάσουν για εγκληματία εκ προμελέτης κατά της ανθρωπότητας;

Και γιατί μαζί με αυτόν, δεν δικάζουν όλες τις κυβερνήσεις των κρατών, όπως και όλους όσους συμπράττουν μαζί τους σ’ αυτό το έγκλημα και θέλουν να φορτώσουν σ’ εμάς στις δικές ενέργειες, επιμένοντας ότι εμείς δήθεν μεταδίδουμε τον φονικό ιό;

Γιατί λοιπόν λούφαξαν οι δικαστικοί και δεν κάνουν τίποτε εναντίων όλων αυτών των εγκληματιών, προκειμένου να μας προστατεύσουν; Γιατί δέχονται αδιαμαρτύρητα την επιβολή προστίμων εναντίων υμών των αθώων, λες κι ότι η δικαιοσύνη έκλεισε τα μάτια της εσκεμμένα;

Για τα απλά πράγματα, στέκονται με πείσμα αυτοί εναντίων της παραμικρής αδικίας που γίνεται και καλά κάνουν. Αυτήν την εις βάρους μας αδικία όμως γιατί την ανέχονται; Πώς δηλαδή δέχονται το πρόστιμο της μάσκας και αδιαφορούν γι’ αυτό το ειδεχθές και κατ’ εξακολούθησίν έγκλημα κατά της ανθρωπότητας;

Βλέπεται γιατί δεν φοράω μάσκα; Γιατί δεν μεταδίδω εγώ τον ιό. Αν τον μετέδιδα, θα κολλούσαν όλοι όσοι συναναστρέφομαι. Κι αν τον μετέδιδαν αυτοί, θα κολλούσα εγώ πρώτος που δεν φοράω μάσκα και παντού μπαίνω και παντού με μετρούν και τίποτε δεν βρίσκουν επάνω μου, όπως και κανένας από όσους συναντώ και συναναστρέφομαι δεν έπαθε κάτι. Όλοι όρθιοι είναι δηλαδή και συχνά μιλώ μαζί τους και πολλές χιλιάδες είναι.

Δεν μεταδίδουμε εμείς τον ιό λοιπόν. Ο Γκέιτς είναι αυτός που τον μεταδίδει κι έχει πολλούς τρόπους και λόγους στην διάθεσή του να το κάνει, όπως και πολλούς συνεργάτες έχει πάρει μαζί του, προκειμένου να τον βοηθήσουν και στην επιβολή του εμβολίου που ετοίμασε να μας φορτώσει μετά από τον ιό του.

Και καθόλου δεν τον νοιάζει αν πεθάνουν όλοι οι άνθρωποι της γης εξαιτίας αυτού, αφού ο ίδιος το είπε κι αυτό, ότι πέρασε πια η εποχή των ανθρώπων, γιατί αυτός και οι συνεργάτες του, σκέφτηκαν να κάνουν ένα υποκατάστατο ανθρώπου.

Κι αυτό το υποκατάστατο είναι που θέλουν, με την συμμετοχή και την σιωπή όλων των συνεργατών τους και το τέχνασμα του ιού και του εμβολίου τους να το δημιουργήσουν στην γη, για να ισορροπήσουν όλα όπως αυτός βέβαια το θέλει, παριστάνοντας τον θεό.

Όλα αυτά βρε παιδιά, εγώ ο συνωμοσιολόγος τα βλέπω; Την συνομωσία που βγάζει μάτι όμως, πως γίνεται και δεν την βλέπουν οι δικαστικοί; Αυτοί δηλαδή δεν φέρουν καμιά ευθύνη για όσα γίνονται εις βάρος μας;

Και φέρουμε μόνον εμείς την ευθύνη της εξάπλωσης του ιού τους, που γίναμε χανούμισες για να μη μας τιμωρήσουν για ανυπακοή; Που κλειστήκαμε στα σπίτια μας από τον φόβο που μας προκαλούν μέχρι να εμβολιαστούμε με το έτσι θέλω του Γκέιτς και των συνεργατών του; Που χάσαμε την ζωή μας και δεν ξέρουμε αν ποτέ  την ξαναβρούμε;

Θέλω όμως να σας τονίσω και κάτι άλλο μαζί με την ανυπακοή που βλέπετε μόνον επάνω μου με πρόχειρη ματιά. Σας τονίζω λοιπόν, ότι αυτός ο Γκέιτς δεν είναι τίποτε. Ένα διαβολοπαίδι είναι και κάνει, ή επιχειρεί να κάνει, ότι ο διάβολος τον καθοδηγεί.

Οι άνθρωποι όμως είναι δημιουργήματα του Θεού κι έχουν σοβαρό λόγο ύπαρξης επί της γης. Να γίνουν κατά χάρη Θεοί δηλαδή και για την αγάπη τους προς τον Θεό και πατέρα τους να ετοιμάσουν τον εαυτό τους όσο ζουν επί της γης, ώστε να γίνουν συγκληρονόμοι της βασιλείας Του, όταν αποδημήσουν με το καλό εις Κύριον και Θεό υμών. Καταλάβατε;

Κι αφού ένας τέτοιος σοβαρός λόγος ύπαρξης τους κατευθύνει και με την θέλησή τους το κατανοούν, θα καταδεχθούν λέτε να γίνουν κάτι σαν τίποτε, για να ικανοποιήσουν τον διάβολο και τα διαβολοπαίδια του όπως είναι ο Γκέιτς και οι συνεργοί του;

Δεν υψώνουν λέτε κάθε μέρα και ώρα τα χέρια τους να ζητούν την βοήθεια του Χριστού μας; Θα αδιαφορήσει λέτε ο Θεός γι’ αυτούς που ξέρουν γιατί ζουν; Δεν θα τους προστατεύει μονίμως δηλαδή ώστε κανείς και με τίποτε να μη μπορέσει να τους κάνει κακό;

Αυτούς μάλιστα κι από νεκρούς θα τους αναστήσει, αν για κάποιον λόγο δεν ολοκλήρωσαν τον επίγειο σκοπό τους και υπάρχουν ακόμη οι προϋποθέσεις να το κάνουν. Διαφορετικά τους καλεί κοντά Του με όποιον τρόπο και λόγο Αυτός θέλει, μη βρεθούν εκτός της βασιλείας Του από δική τους αδυναμία.

Όσοι όμως ξέχασαν την προέλευσή τους, όπως και τον σκοπό της ζωής τους κι από αμέλεια, ή από προσωπική τους επιθυμία ζουν ακατάστατα, για την δική τους επιστροφή αφήνει ακόμη ο Θεός τον διάβολο να πειράξει όλους μας, ώστε με αυτόν τον τρόπο να θυμηθούν επιτέλους κι αυτοί την καταγωγή τους και να επιστρέψουν στα συγκαλά τους.

Ο ιός του Γκέιτς λοιπόν κι αυτόν τον σκοπό θα εξυπηρετήσει κάποια στιγμή αν το θελήσει ο Θεός, όσο κι αν νομίζει ο Γέιτς ότι θα κάνει μέσω του ιού του κάτι κακό στα δημιουργήματα του Θεού.

Αρκεί βέβαια να ζητήσουμε κι εμείς την βοήθεια του Θεού. Αν και δεν Του την ζητήσουμε όμως, τίποτε δεν θα κάνει κι Αυτός σεβόμενος την ελευθερία της βούλησής μας, που ο Ίδιος μας παραχώρησε.

Σκεφτείτε το αυτό και θα δείτε ότι δεν χρειάζεται να κάνουμε πολλά πράγματα. Αρκεί και μόνον να θυμηθούμε ειλικρινά, αυτό που ξεχάσαμε. Την καταγωγή μας δηλαδή, την προέλευσή μας, όπως και τον σκοπό της ζωής μας.

Αν τα θυμηθούμε αυτά κι επιστρέψουμε προς τον Θεό και πατέρα μας, σίγουρα δεν θα μπορέσει να μας κάνει κανείς κάτι κακό. Αντιθέτως, θα φύγουν όλοι αυτοί οι εχθροί των ανθρώπων από μπροστά μας σαν πάχνη, όπως αναφέρεται και στο ψαλτήρι που ξεχάσαμε και δεν το πιάσαμε ποτέ στα χέρια μας.

Αυτοί όμως που δεν θέλουν να ζουν με τον ίδιο σκοπό στην ζωή τους και ηθελημένα ξέχασαν, ή αρνήθηκαν την προέλευσή τους, ας κάνουν ότι θέλουν. Είναι εντελώς ελεύθεροι να κάνουν ότι αποφασίσουν και κανείς δεν πρόκειται να τους κατηγορήσει.

Και κανείς δεν θα τους εμποδίσει να ζουν όπως επέλεξαν κι ας ζήσουν για λίγο καιρό ακόμη επί της γης ως όντα του τίποτε και όταν αποχωριστούν από την ψυχή τους, ας την στείλουν όπου θέλουν. Είναι δικαίωμά τους κι από τον Θεό δοσμένο μάλιστα.

Καταλάβατε τώρα κύριοι γιατί δεν πρέπει να φοβόμαστε τίποτε και κανέναν εμείς; Καταλάβατε γιατί επιβάλετε εδώ και τώρα να τους γυρίσουμε το παιχνίδι ανάποδα και να ζητάμε με θάρρος εμείς ευθύνες από τους αποδεδειγμένα εγκληματίες;

Αλλά και του Θεού το δίκιο επιτέλους θα πρέπει να δώσουμε, γιατί πολύ τον πικράναμε με την αμέλειά μας. Ας θυμηθούμε λοιπόν πόσα έκανε για εμάς τους ανθρώπους ο Χριστός μας και με χαρά να ζητήσουμε την βοήθειά του κι Αυτός είναι βέβαιο ότι δεν θα μας προδώσει.

Στο λεπτό θα καταργήσει τον εχθρικό ιό τους όπως κι αυτούς που μας τον επέβαλαν και θα τους απομακρύνει τόσο πια, που πουθενά δεν θα βρίσκονται, από φόβο μη τους εκδικηθεί ο Θεός, για όσα σκέφτηκαν να επιβάλουν στα δημιουργήματά Του.

Αυτά λοιπόν έλεγα στους συνομιλητές μου εκείνη την ώρα κι επειδή μάλλον τους είπα πολλά, αμίλητους τους έβλεπα να με κοιτούν. Και δεν είχα σκοπό να τους πω περισσότερα πρέπει να πω, γιατί βιαζόμουν να ολοκληρώσω την δουλειά μου.

Έφυγα δηλαδή και τους άφησα να σκέφτονται μόνοι τους αυτά που άκουσαν και θέλω να πιστεύω, ότι μάλλον θα βρουν την άκρη μελετώντας αυτά που τους προέκυψαν ως πληροφορίες.

Μιχάλης Αλταλίκης

Δημοσιεύθηκε στην Χωρίς κατηγορία. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *