Καλύτερα μια ώρας ελεύθερη ζωή

    Σήμερα λοιπόν, ημέρα Παρασκευή και 18/12/20, ακούσαμε τον κύριο Χαρδαλιά να μας ανακοινώνει με πολύ αυστηρό ύφος, τα νέα μέτρα που αποφάσισαν να μας επιβάλουν, όλοι μαζί αυτοί που θέλουν να ορίζουν την ζωή μας, την υγεία μας, την ψυχή μας, τον νου μας, όπως και τις απόψεις μας, για το πως και σε ποιον εμείς θέλουμε να διατεθούμε θρησκευτικά.

Αν δεν τους υπακούσουμε είπε κι αν δεν αποδώσουν τα μέτρα τους τόσο κι εκεί που αυτοί θέλουν να τα δουν ως αποτέλεσμα, θα μας επιβάλουν αυστηρότερα μέτρα κι όπως το τόνισε κι αυτό, σε κανέναν μας δεν θα αρέσουν όταν τα δούμε μπροστά μας.

Δεν το ξεκαθάρισε βέβαια, αλλά εννοείτε, ότι και σ’ αυτό το απλό < σε κανέναν μας δεν θα αρέσουν τα επιπλέον μέτρα >, δεν θα έχουμε κανένα λόγο εμείς, αφού για όλα πια, μόνον αυτοί έχουν δικαίωμα να οριοθετήσουν.

Για το τι πρέπει να υποστούμε δηλαδή, όλοι εμείς οι ευπειθείς και τυφλά υπάκουοι πλέον αποδέκτες των διατάξεων τους, δεν έχουμε κανένα δικαίωμα επιλογής. Κι αν μας έρχεται στο μυαλό κάποια ανεξέλεγκτη δυσαρέσκεια επί του θέματος, μας είπαν να την ξεπερνάμε γρήγορα, εκτελώντας χαρούμενοι την δουλική μας υποταγή.

Όλα αυτά που μας είπε λοιπόν, όπως κι όλα όσα θα μας επιβληθούν από εδώ και μετά και ανάμεσα στα νέα μέτρα και σ’ αυτά που έπονται, μόνον αυτοί έχουν το δικαίωμα να κρίνουν, αν είναι, ή όχι χρήσιμα για την προσωπική μας σωματική και ψυχική υγεία.

Σύμφωνα δε και με το έγγραφο που ετοίμασαν και θέλουν να το υπογράψουμε πριν ακόμη μας εμβολιάσουν με το έτσι θέλω, ζητούν την ενυπόγραφη εντολή μας, που να τους δίνει μεν την άδεια να μας εμβολιάσουν με την συγκατάθεσή μας, αλλά και να τους δηλώνουμε, ότι δεν θα φέρουν καμιά ευθύνη αυτοί, για ότι και όσα μας συμβούν μετά από τον εμβολιασμό μας.

Ακούν βέβαια τις αντιρρήσεις των ανθρώπου που έχουν ακόμη την δυνατότητα να σκεφτούν, αλλά και μέσω αυτών πάλι μας απαντούν. Εμείς μας λένε, δεν θα σας υποχρεώσουμε να κάνετε το εμβόλιο, αλλά να ξέρετε όμως, ότι οι εταιρίες, οι τράπεζες, οι οργανισμοί και οι δημόσιες υπηρεσίες, δεν θα σας επιτρέπουν να πάτε, ή να μπείτε στους χώρους τους, χωρίς να έχετε μαζί σας την ταυτότητα, που να δηλώνει καθαρά, ότι είστε εμβολιασμένοι.

Χωρίς την ταυτότητα του εμβολιασμένου σας λοιπόν, πουθενά δεν θα σας επιτρέπουν την είσοδο, οπότε, κανονίστε την πορεία σας. Σας αρέσει δεν σας αρέσει δηλαδή μας λένε έμμεσα και πάλι, εμείς από εδώ και πέρα θα αποφασίζουμε για τις ζωές σας, για τις ψυχές σας, όπως και για τις θρησκευτικές σας πεποιθήσεις.

Αυτό ιδικά κι ο υπουργός υγείας μας το τόνισε πριν από λίγες μέρες, αναφερόμενος στα Χριστούγεννα. Δεν μπορεί είπε, για μια δήθεν εορτή να βάλουμε σε κίνδυνο την ζωές των ανθρώπων, επιτρέποντας το άνοιγμα των εκκλησιών.

Όπως ακούσατε λοιπόν, στένεψαν πάρα πολύ τα περιθώρια και μάλλον ήρθε η ώρα να καταλάβουμε ότι μας υποδούλωσαν κι επειδή δεν τους αρκεί αυτό, έχουν κατά νου τους να μας υποδουλώσουν ακόμη περισσότερο.

Μετά από αυτά που κι εσείς ακούτε να λέγονται, δεν βλέπετε ότι πράγματι ήρθε η ώρα πλέον να ακουστεί ξανά και να το πούμε εμείς αυτήν την φορά, το Ελευθερία ή θάνατος; Αν δεν προλάβουμε να το πούμε τώρα πάντως και πριν είναι πολύ αργά για όλους μας, να ξέρετε ότι θα μας οδηγήσουν αυτοί στον θάνατο, αφού βέβαια μας εξευτελίσουν εντελώς πρώτα.

Αν δεν αποφασίσουμε τώρα δηλαδή να πεθάνουμε με την θέλησή μας, για την πίστη μας και την πατρίδα μας, θα μας πεθάνουν όλοι αυτοί για τον διάβολο και καθόλου δεν θα στεναχωρηθούν, αφού αυτοί αυτόν επέλεξαν να ακολουθούν και κανείς πλέον δεν μπορεί να τους αλλάξει γνώμη.

Σκεφτείτε επιτέλους αυτά που ακούτε κι αφού πάρετε την απόφαση, όλοι μαζί να πούμε με πεποίθηση το ελευθερία ή θάνατος μπροστά στον Χριστό μας, ώστε να τύχουμε και την δική Του συμπαράσταση.

Αν μας ακούσει να το λέμε, Αυτός θα μπει μπροστά και θα μας κάνει νόημα να Τον ακολουθήσουμε και η νίκη σίγουρα θα είναι δική Του. Από εκεί και μετά, ότι κι αν έχουν ετοιμάσει αυτοί οι μισάνθρωποι εναντίων μας, θα το δείτε να καταλήγει εις βάρος τους και μάλιστα πολύ άσχημα κι ας μας παρουσιάζονται τώρα αυστηροί και δυνατοί.

Μη περιμένετε όμως από κανέναν άλλον βοήθεια, γιατί όλοι αυτοί που έπρεπε να μας υπερασπίζονται και δεν το έκαναν, στην ίδια παράταξη του διαβόλου επέλεξαν να ανήκουν και εν γνώση τους αδρανούν ακόμη και τώρα.

Μη περιμένετε τίποτε λοιπόν από τους επισκόπους μας, ούτε κι από τους πολιτικούς όλων των παρατάξεων. Ούτε κι από το περιβόητο δικαστικό σώμα μην περιμένετε αντίδραση, αλλά ούτε κι από τους δικηγορικούς συλλόγους.

Αν ήθελαν και οι στρατιωτικοί μας να κάνουν κάτι καλό για την πατρίδα τους και για τους συμπατριώτες τους, ασφαλώς και θα μπορούσαν να το κάνουν, αλλά τίποτε δεν έκαναν. Οπότε, ούτε κι από αυτούς να ελπίζετε βοήθεια.

Το ίδιο ακριβώς ισχύει και για τους αστυνομικούς μας, που κι αυτοί κρύβουν την συνείδησή τους πίσω από την υπακοή τους προς τους πολιτικούς που τους έδωσαν να φορούν την στολή τους και τίποτε δεν κάνουν για την υπεράσπιση των συμπολιτών τους και της πατρίδας τους.

Όσο για τους γιατρούς και τους δημοσιογράφους, αποφεύγω να εκφραστώ όπως τους αξίζει. Κι αυτοί λοιπόν προτίμησαν να υπάρχουν μόνον ως φερέφωνα και με την στάση τους, δεν προδίδουν μόνον εμάς και την πατρίδα μας, αλλά και τους συναδέλφους τους, που ήξεραν πότε να ακούσουν και πότε να αντιδράσουν, έστω κι αν το έκαναν με κίνδυνο της ζωής τους.

Ας πούμε λοιπόν Ελευθερία ή θάνατος κι αν δεν σας αρέσει αυτό, κρατήστε το καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή, γιατί όπως ακούσατε και τον πρωθυπουργό μας να το λέει με καμάρι κι αυτό και μετά από τον εμβολιασμό μας θα φοράμε μάσκες, μέχρι να πεθάνουμε όλοι τελικά, από σωματικά και ψυχολογικά προβλήματα.

Όσο γι’ αυτό δε, καθόλου μη ανησυχείτε για το τι θα γίνουν οι οικογένειές μας και οι δουλειές μας, όπως και τι θα γίνει, αν όλοι μαζί εμείς οι Έλληνες πεθάνουμε εμβολιασμένοι, αφού αυτοί και πάλι, οι εκλεκτοί του διαβόλου δηλαδή, φρόντισαν ώστε να μας αντικαταστήσουν με τους λαθρομετανάστες που μας έφεραν κι αυτός ήταν ο λόγος που τους σκόρπισαν παντού μέσα στην πατρίδα μας και κανείς από τους παραπάνω φορείς δεν είπε και δεν έκανε τίποτε, αφού όλοι μαζί πήραν αυτήν την αντεθνική και αντιχριστιανική απόφαση.

Έχει ο Θεός όμως και τίποτε δεν θα προλάβουν να κάνουν αν εμείς πάρουμε συνειδητά επιτέλους θέσει και μπροστά στον Χριστό μας φωνάξουμε, ελευθερία ή θάνατος, αγανακτισμένοι από την συμπεριφορά αυτών, που με την θέλησή μας θέλουν να μας υποδουλώσουν στον πατέρα τους τον διάβολο.

Επιβάλετε λοιπόν να το φωνάξουμε και τώρα μάλιστα που η ώρα είναι κατάλληλη, γιατί έτσι όπως τα κανόνισαν αυτοί μαζί με τον διάβολο, δεν θα έχουμε άλλα περιθώρια ζωής.

Κι αν δεν το πούμε τώρα, πριν είναι πολύ αργά για όλους μας, μετά από λίγο καιρό θα τραγουδάμε εκείνο το τραγούδι που λέει, τελειώσαμε λοιπόν και τι να πούμε και δεν θα φταίνε αυτοί που μας έφεραν σ’ αυτήν την κατάσταση, αλλά εμείς που με την αδιαφορία μας τους επιτρέψαμε να το κάνουν, αφού από πολύ καιρό πριν βλέπαμε προς τα που το πήγαιναν αυτοί και εμείς δεν τους εμποδίσαμε.

Αν και τώρα αδρανήσουμε όμως, σίγουρο είναι πια, ότι από το εμβόλιο και μετά, τίποτε καλό δεν θα μπορούμε να κάνουμε για τον εαυτό μας πρώτα και μετά για όλους μας. Θέλοντας και μη δηλαδή θα γίνουμε υποχείρια του διαβόλου.

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερης ζωής λοιπόν να πούμε όλοι μαζί προς τον Χριστό μας, παρά να καταλήξουμε με την ανοχή μας σαράντα χρόνια δούλοι στον διάβολο και τα παιδιά του, με τις γνωστές συνέπιες.

Ας ακούσουν την δικαιολογημένη αγανάκτησή μας και αυτοί που όλα τα μαγειρεύουν κρυφά μαζί με τον πατέρα τους, γιατί τελειώνει ο χρόνος τους και τότε θα δούμε κι εμείς, που θα πάνε όλοι μαζί αυτοί κι ένας, ένας χώρια και καθόλου δεν το υπολογίζουν.

Αν και στο παραπέντε που βρισκόμαστε, δεν κάνουν κι αυτοί πως επιστρέφουν στην τάξη, όπως αρμόζει σε ελεύθερους από τον Θεό ανθρώπους και συνεχίσουν να επιμένουν διαβολικά συμπεριφερόμενοι, τότε κι εμείς θα αδιαφορήσουμε για όσα θα τους προκαλέσει ο διάβολος, μετά από όλα αυτά κι όταν πια δεν θα έχει πλέον αυτός άλλη δουλειά να κάνει.

Αν δεν ξέρουν τι τους περιμένει, να ρωτήσουν και πολύ εύκολα θα μάθουν τι κάνει ο διάβολος στα παιδιά του όταν δεν έχει δουλειά. Και το λέω αυτό τώρα, για να τους κουνήσω κι εγώ το δάχτυλό μου, μήπως και καταλάβουν επιτέλους από το υπονοούμενο τουλάχιστον τις υποχρεώσεις τους, ώστε να αντιδράσουν επιτέλους και σαν Έλληνες να υπερασπιστούν την πατρίδα τους και τους συμπατριώτες τους.

Αν κανόνισαν όμως έτσι τα πράγματα αυτοί, οι εκλεκτοί του διαβόλου δηλαδή, ώστε να μην υπάρχει ούτε ένας Έλληνας ανάμεσά τους, από φόβο προφανώς μη τους χαλάσει έστω κι από φιλότιμο τα σχέδιά τους, ασφαλώς και θα συνεχίσουν να μας επιβάλουν τις θανατηφόρες τους διατάξεις, ως ορκισμένοι εχθροί της πατρίδας μας.

Αν το καταλάβουν όμως αυτό οι Έλληνες και θυμηθούν επιτέλους την καταγωγή τους, όπως και τον ρόλο της ύπαρξής τους επί της γης του μοναδικού και τριαδικού Θεού μας και μαζί με αυτό, καταλάβουν επιτέλους και τον εις βάρος τους κι από χρόνια πριν σχεδιασμένο εμπαιγμό τους, τότε να δείτε και τι θα υποστούν οι εκλεκτοί του διαβόλου από τους αγανακτισμένους Έλληνες.

Μιχάλης Αλταλίκης

Δημοσιεύθηκε στην Χωρίς κατηγορία. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *